ВЕЛПАПЕ,КАШОНИ И ОПАКОВКИ -

ПРОИЗВОДСТВО ПО РАЗМЕР И ОТ СКЛАД ! 

Оптимални цени за поръчка на 300-2000 м2/от размер велпапе,кашони и опаковки !

Кашони ,кутии и опаковки за малкия и средния бизнес

с бързо производство и доставка от 100 %  Българска фабрика за велпапе и опаковки !

  066 804069 ,0888301946 - viber   ;     info@ilex.bg  ;    ;

ПОРЪЧАЙТЕ и се КОНСУЛТИРАЙТЕ с нас! 

От понеделник -  до петък -  8.00 ч. - 17.00 ч.

УСЛУГИ СВЪРЗАНИ С ОПАКОВАНЕ -

В центъра на нашата дейност са клиентите затова и ние се стремим  да задоволяваме  техните потребности и изисквания .За да създадем добавена стойност за клиентите  ни ние предлагаме набор от избрани услуги  :

ДИЗАЙН И РАЗРАБОТКА НА ОПАКОВКИ 

Имате нов продукт  продукт който се нуждае от опаковка или продукт на  който трябва да бъде сменена,модифицирана и подобрена опаковката ;имате опаковка  която трябва да бъде оптимизирана относно качествени показатели,ценови показатели ;имате нужда от мостра на опаковка за да отработите опаковката  на вашите продукти,стоки и изделия ;имате опит с повредени  опаковки и смятате че трябва да бъдат подобрени.Можем да помогнем с конструкционна разработка,индивидуален дизайн,оптимизация на вашата опаковка ,както и да ви изработим МОСТРИ и мострени количества опаковки без печат , да доставим и опаковъчни материали за да можете да изпробвате и опаковате вашите изделия. Всичко това е благодарение на екипа ни с дългогодишен опит в опаковането както и модерната техника с която разполагаме .Ние можем да изрежем почти всичко от велпапе/картон както и различни други материали за опаковане с желана от вас комплексна форма и размери ,бързо и без допълнителни разходи за инструменти !

ЛОГИСТИЧНИ  УСЛУГИ -

Имате нужда от доставка на място на вашите опаковки и опаковъчни материали .Ние можем да организираме доставка до ваш адрес чрез :

Доставка  с наш транспорт  до 150-200 км от склада ни в  Габрово и за клиенти от  големи градове като: София,Пловдив,Стара Загора,Сливен,Ямбол,Бургас,В.Търново,Плевен,Русе...или в близост до големите градове като Костенец,Пещера,Тръстеник,Горна Митрополия!

Палетни и пакетни пратки доставяме  и със спедиторските компании  на територията на цялата страна за градове като -

                          Габрово,Севливо,Троян,Ловеч,Плевен, Велико Търново,Русе,Свищов,Казанлък,                            Стара Загора,Разград,Търговище,Шумен,Варна,Добрич,Монтана,  Видин,София,Сливен,Ямбол,Бургас,Пловдив, Враца,Кюстендил,Петрич,Хасково,Кърджали, Горна Оряховица,Лясковец,Перник,Благоевград,Ботевград,       Правец,Бяла,Елена,Тетевен,Самоков,Сандански,Разлог,Банско, Пещера,Асеновград,Смолян,Нова Загора,Димитровград,  Свиленград,Елхово,Чирпан,Карлово,Панагюрище,Попово,   Пазарджик,Пирдоп,Етрополе,Павликени,Мездра,  Карнобат,Дупница,Своге,Исперих, Ихтиман, Кубрат,Тервел,Силистра, Кнежа,Костинброд,Козлодуй,Лом,Калофер,Сопот, Ивайловград,             Свиленград,Кюстендил,Харманли ....до всички селища обслужвани от спедиторите. 

ДОВЪРШИТЕЛНИ ОПАКОВЪЧНИ УСЛУГИ -

имате нужда от довършителни операции по зашиване ,форматиране на различни материали /мукава,картон../,залепване на детайли от опаковки,сглобяване ,подреждане на палет,доокомплектовка с други опаковъчни материали до готов вид за използване на опаковката ви за да намалите допълнителните работни както и общите разходи по опаковане .

ЛИЧНА КОНСУЛТАЦИЯ И СЪВЕТ -

При разговор с вас нашите служител  ще ви помагнат  в търсенето на оптимално решение за опаковане. За да можем да Ви консултираме адекватно и компетентно, ние трябва да познаваме и анализираме характеристиките на вашите стоки за опаковане, производствените ви процеси , подреждането им при транспортиране и начина им на транспортиране. Крайната цел  е продукт, който отговаря на техническите изисквания и  възможно най-икономичен за вас.Нашият екип по обслужване на клиентите очаква вашето обаждане и ще се радва ако може да ви помогне. Основно консултираме по емейл ,телефон или чрез изработка на  мострени опаковки .Нямаме търговски пътници и практика да посещаваме на място клиентите но винаги ще ви отговорим по емейл или телефон или при лична среща на място при нас .

ДОСТАВКA ТОЧНО НА ВРЕМЕ - JIT"just in time" -

Още една наша услуга за опаковане е доставка на опаковки точно на време до вас , което  ви позволява да контролирате и оптимизирате  доставките  на опаковки до вас по всяко време и  взависимост от текущите ви нужди. В резултат на това ще бъдете по-гъвкави в производството , ще намалите  разходите си за презапасяване с опаковки и ще спестите място за съхранение в склада ви .

СКЛАДИРАНЕ И ДОСТАВКА ПРИ ПОИСКВАНЕ -

за  клиенти предлагаме и специална услуга по доставка при поискване .Ние поемаме складирането на вашите опаковки за определен времеви период  и вие  получавате само това количество от което се нуждаете в момента на място чрез частични доставки.Това ви спестява складово пространство , разходи по управление на складовете и презапасяване.

КЪДЕ СМЕ 

Илекс ООД -фабрика за велпапе и опаковки-основна сградаИлекс ООД -ILex Ltd. експедиция на кашони със собствен транспорт

Илекс ООД е  фабрика за велпапе и опаковки  основана  през 1997 г. , с 26 годишна история в опаковъчния бранш ,създадена и работеща изцяло с  български капитал  .

За вас работят  площ от 10 000 м2 , 5000 м2 застроена площ-складови и производствени помещения ,машинен и транспортен парк, и около 40 сътрудника на следния адрес :

 5300  гр.Габрово ;СИЗ, ул.Бойката 4;  


Вижте по-голяма карта  

ИЛекс ООД - Цялостни решения за транспортно и предпазно опаковане !!!

 ИНДИВИДУАЛНИ РЕШЕНИЯ ЗА ОПАКОВКИ  С ВАШИ РАЗМЕРИ И БЕЗ МИНИМАЛНО  КОЛИЧЕСТВО!

Консултирайте се ,получете оферта и  поръчайте на - 

  066 804069 , 0888301946 - viber  ;    info@ilex.bg  ;     ;

Работно време : понеделник - петък  8.00 ч. -17.00 ч.