ВЕЛПАПЕ,КАШОНИ И ОПАКОВКИ -

ПРОИЗВОДСТВО ПО РАЗМЕР И ОТ СКЛАД ! 

Кашони ,кутии и опаковки за малкия и средния бизнес

с бързо производство и доставка от 100 %  Българска фабрика за велпапе и опаковки !

  066 804069 0888301946 - viber  ;      info@ilex.bg ;     ;

ПОРЪЧАЙТЕ  и се КОНСУЛТИРАЙТЕ с нас! 

От понеделник -  до петък -  8.00 ч. - 17.00 ч.

КОИ СМЕ  - 

 

ФИРМАТА -

Илекс е фабрика за велпапе и опаковки  основана  през 1997  , с

26 годишна история ,създадена и работеща 100% с български капитал,един  от малкото независими производители на велпапе и опаковки в  БГ !

От нас ще получите  : 

     Възможно най - кратки срокове за изработка и доставка ! 

 Голям асортимент от стандартни ,специални и уникални  изделия!

 Оптимално съотношение  тип/обем/качество/цена/скорост на обслужване!

  

ПРОДУКТИТЕ -

Специалисти сме  в производството на -

   Велпапе /вълнообразен картон / -

- стандартни типове велпапе на листи  - 3-,5- пластни ; B,C,E  вълни и комбинации от тях ВС,ЕС,ЕВ

с дебелина 1.5-7 мм; 

- иновативни и специални типове велпапе  - иновативно  3-,5 - пластно джъмбо велпапе/ 3-,5- jumbowall ,джъмбо вълнообразен картон/ здраво за голямо натоварване/; също така  3,5 - пластно джъмбо за  пълнежи и вътрешна опаковка ; 5- пластно макси  велпапе/maxiwall/ ,специални типове велпапе - трипластно A и петпластно АС,СА,ВА и други с  дебелина 5-12 мм ;

- двупластно/двуслойно велпапе/ на рула и листи  - от А,B,C,E и джъмбо  вълни в различни формати и разфасовки . 

 Транспортни опаковки от велпапе/вълнообразен картон/ - кашони,кутии , щанцови и специални велпапни опаковки с и без печат за индустрията,е-търговията и транспорт на потребителска стока.

  Индустриална  и  експортна опаковка  -  големи  кашони /палетни кашони , биг боксове,дълги кашони и високи кашони ,кашони за столове  / от  стандaртни  3-,5- пластни  велпапета както и  от здраво 5- джъмбо и макси велпапета /5-jumbowall,5-maxiwall/ алтернатива на  7- пластното велпапе /7 ply triple wall corrugated board ,triwall /,каси от велпапе за тежки и обемни изделия,експортни  палет-каси от хартия и велпапе,комбинирани опаковки от велпапе и дърво .

 Предпазни опаковъчни материали,уплътнители  и пълнежи от хартия и велпапе - двупластно велпапе,препазни ъгли от  велпапе, уплътнители от велпапе за индустрията,е-търговията и потребителска опаковка . 

 Предпазна и конструкционнa  вътрешна опаковка - от стандартно и джъмбо велпапе . 

както и  в -

  здрави и товароносими кашони  ,опаковки ,подложки,разделители  от дебели ,здрави и товароносими велпапета- джъмбо три,пет и седемслойно велпапе  по размер на клиента

 големи и сложно изрязани щанцови опаковки по размер на клиента

доставяме и опаковъчни материали - 

опаковъчна хартия ,картонени ъгли,аеропласт,пенополиетилен, стреч фолио,тиксо..

  

  ОБЕМИТЕ -

Илекс е компания специализирана   в  производството на велпапе,опаковки и кашони   основно в малки и  средни  количества на поръчка  ; собственото ни производство на велпапе ни позволява да изработваме бързо и големи количества :

1 до 500 бр. - от вид/размер с бърза доставка от 1-3 раб.дни за разнообразни типови опаковки 

- 500-10000 бр. -  за стандартни кашони и опаковки от вид/размер ценово оптимизирани и доставка 7-10 раб.дни но често и по-бързо .

  

  СРОКОВЕТЕ  -

Илекс е комплексен производител на велпапе и опаковки от велпапе  и  ежемесечно  изработваме хиляди размери опаковки от разнообразни типове конструкции,материали ,размери,и количества със срок на доставка :

- 1-2 работни дни - за наличните на склад основно 1-300 бр. ;

- 1-3 работни дни за направените бързо  по размер  в обеми  1-500 бр. ; /1-7 работни дни взависимост от количеството,моментното ни натоварване,типа опаковка,дизайн,щанцоване,печат ,размер и вид на  материал /-

-7-10 работни  дни - за направени  по размер ценово оптимизирани стандартни кашони и опаковки в количества  500-10000 бр. ;

  

     ЦЕНИТЕ - 

От Илекс получавате адекватна оферта на това което може да ви предостави реална фабрика за производство на велпапе и опаковки ,съобразена с тип/обем/качество/скорост на обслужване !

Специализацията ни е основно в малки и средни обеми опаковки където може да получите подходящи цени .

Собственото ни производство на велпапе ни позволява да изработваме и големи количества, ценово оптимизирани с доставка до 7-10 работни дни като може да разчитате на нас ,също и при забавяне от други доставчици.

  

КЛИЕНТИТЕ - 

Клиентите ни поръчват кашони/опаковки с техни размери или  такива , които имаме в постоянна наличност.Изработваме много специални опаковки и доставяме и допълнителни опаковъчни материали.Обслужваме разнообразни клиенти (както новозапочващи  стартъпи ,така и утвърдени производители/търговци и индивидуални клиенти в малкия,среден и голям бизнес),които се нуждаят от единични опаковки , микролотови  ,малки и средни и големи  серии опаковки ,бързо и на възможно най-добрата цена .Работим както с поръчки направени по размер, но можем да предложим и  готови налични опаковки , на които можете винаги да разчитате. Също и предоставяме допълнителни услуги като печат и щанцоване в по-малък тираж,съхранение на опаковки ,доставка в определен срок и т.н. 

Основни сектори които обслужваме са  :

- Транспортни и експортна и предпазна опаковка за индустрията -

автомобилна,мебелна и  дървопреработваща индустрия,текстилна и шивашка индустрия,оборудване,металообработка,инструменти  и машиностроение,електротехническа индустрия,електроника,осветление ,химическа и пластмаси,стъкларска и керамична индустрия,хидравлика,компютърни компоненти,текстил и облекло,обувна,медицина,здраве и хранително-вкусовата промишленост  ..

- Транспортна и предпазна опаковка за реалната търговия 

- Транспортна и предпазна опаковка за онлайн търговията и дистрибуцията

  

ДОСТАВКАТА - 

          От наш склад - СИЗ,Бойката 4,гр.Габрово - без допълнителни разходи !

Доставка с наш транспорт до ваш адрес основно 150-200 км от склада ни в Габрово ,до  повечето големи градове - София,Пловдив,Стара Загора,Плевен,Русе,Сливен,Ямбол,Бургас,В.Търново или по малки като Калофер,Карлово,Казанлък,Тетевен,Троян и др..!

Палетни и пакетни пратки  доставяме и със  спедиторските и куриерски  компании на територията на цялата страна ,до офис на куриер или ваш адрес съгласно тарифите на куриерите.Бърза доставка на кашони и велпапе  в...

                          Габрово,Севливо,Троян,Ловеч,Плевен, Велико Търново,Русе,Свищов,Казанлък,                            Стара Загора,Разград,Търговище,Шумен,Варна,Добрич,Монтана,  Видин,София,Сливен,Ямбол,Бургас,Пловдив, Враца,Кюстендил,Петрич,Хасково,Кърджали, Горна Оряховица,Лясковец,Перник,Благоевград,Ботевград,       Правец,Бяла,Елена,Тетевен,Самоков,Сандански,Разлог,Банско, Пещера,Асеновград,Смолян,Нова Загора,Димитровград,  Свиленград,Елхово,Чирпан,Карлово,Панагюрище,Попово,   Пазарджик,Пирдоп,Етрополе,Павликени,Мездра,  Карнобат,Дупница,Своге,Исперих, Ихтиман, Кубрат,Тервел,Силистра, Кнежа,Костинброд,Козлодуй,Лом,Калофер,Сопот, Ивайловград,             Свиленград,Кюстендил,Харманли ....до всички селища обслужвани от спедиторите.       

  

КОМУНИКАЦИЯТА И ФИЛОСОФИЯТА  - 

В Илекс не изповядваме философии като "печалба и бизнес на всяка цена" или "ден година храни ".

Знаем че не сме безгрешни но се учим .

Смятаме че "не всичко е пари" и  държим на лоялност,откритост ,честност,доверие и здрава работа. Смятаме че бизнеса не е запазен за корпорациите,че има място за микро,малкия и средния бизнес  който е в основата  на благосъстоянието на обществото :

- Затова винаги сме отворени за разговор на място при нас и  винаги може да се свържете/ изпращате вашите запитвания по телефон,емейл и чрез  онлайн система за офериране ,която е на ваше разположение 24 часа/7 дни в седмицата .

- Затова сме достъпни както за бизнеса ,така и персонално за хората !

- Затова в  уеб страничката ни  сме повече от изчерпателни   и смятаме че сме полезни за всички включително конкуренцията ни !

- Затова сме отворени в комуникацията си както с нашите клиенти,така и с нашите доставчици, служителите ни , всички обществени институции  и  разбира се конкуренцията защото смятаме че това е  правилния път ! 

                                                      

КЪДЕ СМЕ 

Илекс ООД -фабрика за велпапе и опаковки-основна сградаИлекс ООД -ILex Ltd. експедиция на кашони със собствен транспорт

Илекс ООД е  фабрика за велпапе и опаковки основана  през 1997 г. , с 26 годишна история в опаковъчния бранш ,създадена и работеща изцяло с  български капитал  .

За вас работят  площ от 10 000 м2 , 5000 мсграден фонд-производство,складове и офиси,машинен и транспортен парк, и около 40 сътрудника на следния адрес :

 5300  гр.Габрово ;СИЗ, ул.Бойката 4;  

Вижте по-голяма карта  

ИЛекс ООД - Цялостни решения за транспортно и предпазно опаковане !!!

 ИНДИВИДУАЛНИ РЕШЕНИЯ ЗА ОПАКОВКИ  С ВАШИ РАЗМЕРИ И БЕЗ МИНИМАЛНО  КОЛИЧЕСТВО!

Консултирайте се ,получете оферта и  поръчайте на - 

  066 804069 , 0888301946 - viber ;      info@ilex.bg  ;     ;

Работно време : понеделник - петък  8.00 ч. -17.00 ч.